Såld

Sund/Buskviken, Värmdö

Räfsevägen 13

Slutpris: 3 850 000 kr

Räfsevägen 13

Smakfullt arkitektritat parhus med stor altan i bästa västerläge och närhet till vatten!

Här erbjuds ett stilsäkert parhus om 106 m² med fantastisk arkitektur och en härlig atmosfär, vacker och fridfull utsikt och nära till vatten och natur.

Bostaden är unik i sitt slag och karakteriseras av väl valda och påkostade materialval med en välplanerad planlösning.

I detta stora bostadsrättsparhus får ni fyra rum varav tre sovrum. Altanen i ett härligt västläge och gräsmattan nås via vardagsrummets stora skjutpartier i glas. Här kan ni njuta av utsikten eller solens strålar nästan hela dagen. Markis för skön skugga de varmaste dagarna eller som skydd för mjukt sommarduggregn. Vill ni vakna och ta en kaffe i soluppgången för att senare avnjuta både en frukost, lunch och middag i solläge med en rogivande utsikt över det vackra landskapet, ta en promenad längs vattnet och avnjuta solnedgången på altanen? Då är detta ett boende för er. Värdesätter ni dessutom detaljer, kvalité och det lilla extra så har ni hittat helt rätt! Det här boendet är perfekt för er som vill ha tillgång till bostadsrättens enkelhet men ändå ha ett eget hus med uteplats och gräsmatta.

Att arkitekten som ritade husen gillade kombinationen av ljus och yteffektivitet märks tydlig efter en rundtur i huset. Med ett snickeribyggt kök som öppnar upp sig mot vardagsrummet mitt i huset skapas en härlig känsla av rymd. Den väl genomtänkta kombinationen av ljusgråa köksluckor med mattsvarta knoppar, stilren maskinpark och en bänkskiva och stänkskydd i kalksten ger en tilltalade känsla i rummet. En trappa upp finns den privata sfären med tre rymliga sovrum och husets andra badrum.

I Sund/Buskviken bor du bekvämt på landsbygden med båtplatser vid Buskvikens Marina inom gångavstånd på 150m. För er som föredrar ett dopp i havet har ni ca 300 meter till Sundsviken och i motsatt riktning har ni ca 300 meter till Saltströmmen med en fin badplats. I närområdet ligger även den populära insjöbadet i grustaget (Kristallsjön) en kort promenad från bostaden. I direkt anslutning ligger busshållplatsen, bussresan till slussen tar en knapp timme.

En kort bit från bostaden ligger Boda som är en charmig och barnvänlig by med skärgårdsmiljö. Ett par km från bostaden hittar ni Siggesta gård med restaurang, café, lekplats och djur, ett populärt utflyktsmål för hela familjen. För den golfintresserade finns Norråva golfklubb med pay & play och café i närområdet. Skola och förskola finns i grannbyn Ängsvik, Kyrkskolan med årskurs F-6 (ca 5 minuters bilresa) och förskolan Ängen. Från Boda brygga och från Kalvsviksbrygga kan ni ta Waxholmsbåtarna ut i skärgården till någon av de populära öarna som Sandhamn och Grinda.

Det här är ett perfekt boende för dig som vill ha ett modernt, helt nyproducerat, lättskött och lyxigt boende med närhet till rogivande natur, bad och skärgården.

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Räfsevägen 13, Såld i Sund/Buskviken, Värmdö Planlösning från Räfsevägen 13, Såld i Sund/Buskviken, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad