Såld

Vasastan, Stockholm

Rådmansgatan 43, 2 tr

Slutpris: 10 900 000 kr

Rådmansgatan 43, 2 tr

Ljus sekelskiftesvåning med stor balkong i soligt syd/sydöstläge mot idyllisk innergård!

Ljus och välplanerad sekelskiftestrea (möjlig 4:a) i mycket bra skick. Låg avgift i stabil, äkta förening. Stor, härlig balkong i syd/sydöstläge mot idyllisk innergård. Balkongen har många soltimmar, ca kl 09.30-16.30. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Stilfull kakelugn skapar charm och känsla. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,10 m), takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent kök med matplats och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med smakfulla materialval och tvättpelare. Bra förvaring i form av ett flertal garderobssektioner. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 9 kvm. Stilfull fastighet anno 1885 med vackert trapphus och modern hiss.

Toppläge i Vasastan på enkelriktad gata nära idylliska Tegnérlunden och Observatorielunden. I närområdet finns ett stort utbud av olika butiker, service och riktigt bra restauranger. Populära restauranger i området är bl a Grill, Rolfs kök och Arirang. Drottninggatans gågata med restauranger och butiker nås med kort promenad. Även Odenplan och Vasaparkens grönska nås på några minuter. Det finns ett flertal populära förskolor och skolor inom promenadavstånd. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådmansgatan runt hörnet. Även ett flertal busslinjer trafikerar närområdet. Centralstationen och Arlanda Express finns på promenadavstånd. För den bilburne finns boendeparkering i Vasastan. Alternativt parkering i något av de garage som finns i närområdet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rådmansgatan 43, 2 tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close