Till salu

Hägersten - Liljeholmen, Stockholm

Radiusbacken 6

  • price tag icon 3 903 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 595 000 kr
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 903 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2011
Radiusbacken 6

Fin och välplanerad möjlig 3:a med uteplats!

- Möjlig 3:a
- Pool på innergården
- Garageplatser med laddstolpar
- Generöst förråd hör till bostaden
- Nyrenoverad cykelrum + meckstation
- 4 minuter till t-banan
- 2 minuter till ICA

Välkommen hem till denna soliga och välplanerade 2:a (möjliga 3:a), med pool på innergården och närhet till allt - det blir inte bättre.

Din nya och moderna bostad är belägen i hjärtat av gamla fabrikskvarter som omvandlats till söderorts hetaste bostadsområde. Ditt nya boende levererar stora fönster och en generös balkong, ett otroligt ljusinsläpp mot ett grönskande område. Här bor du granne med bra restauranger, välsorterade matbutiker och du har bara 4 minuters promenad till röda linjens t-banestationer: Telefonplan eller Midsommarkransen.

Bostaden renoverades omsorgsfullt under våren 2021. Den stilrena känsla skapas av den öppna planlösningen som med sitt genomgående ljuspigmenterat ekgolv ger en rymd till köket och vardagsrummet. Det finns även ett generöst badrum med bra förvaringsplatser och en kombinerad tvätt- och torktumlare. Det tredje rummet kan nyttjas som ett kontor, gästrum eller varför inte fortsätta på ett vinnande koncept och ha en stor walk-in-closet.

Välskött förening med ett grönt tänkande där man erbjuder flertalet faciliteter: nyrenoverade cykelrum med bra förvaring och mekstation, och ett stort garage där föreningens samtliga garageplatser har laddstolpar.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Radiusbacken 6, Till salu i Hägersten - Liljeholmen, Stockholm Planlösning från Radiusbacken 6, Till salu i Hägersten - Liljeholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad