Såld

Midsommarkransen, Stockholm

Radiusbacken 49, BV

Slutpris: 2 000 000 kr

Radiusbacken 49, BV

Nyproducerad etta med generös takhöjd!

Välkomna till en ljus och kvadratsmart etta med uteplats!

- Takhöjd 2,8 meter
- Källarförråd
- Kombinerad tvättmaskin/torktumlare
- Klinker i marmor
- Uteplats med morgonsol
- Gemensam takterass

Nyproducerad ljus bostad med generös takhöjd och stora fönsterpartier.
Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Badrummet är inrett i ljust kakel och marmor klinker. I badrummet finns bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork.

Här bor du i en växande stadsdel i området runt Telefonplan/Midsommarkransen. Den pågående utvecklingen i området kommer innebära nya bostäder, nya mötesplatser såsom parker, torg och restauranger. När behovet av innerstadsliv finns är det endast en kort resa bort. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med närmsta tunnelbanestation på Telefonplan som tar 14 minuter till centralen. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar det endast 3 minuter med tunnelbanan till Telefonplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Radiusbacken 49, BV, Såld i Midsommarkransen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad