Såld

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 53D

Slutpris: 1 525 000 kr

Råbyvägen 53D

Välplanerad etta med balkong på våning 6 av 7!

Högre upp i huset, med ett ljust och fritt läge, har du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade etta i nytt och modernt utförande! En perfekt planerad lägenhet med luftiga ytor i ett ljust och fint skick. Lägenheten är kvadratsmart och fördelar sig på en hall med förvaring i flertalet garderober som rymmer mycket klädförvaring. Ett fullutrustat kök och vardagsrum med öppen planlösning vilket skapar en trevlig harmoni och ljus från alla fönster. Tack vare rummets vinkel kan du enkelt skapa en separat sovdel samtidigt som du får plats med både mat- och soffgrupp. Härifrån når du balkongen som är belägen i högt läge riktad mot innergården. Vidare finns ett smakfullt badrum med dusch, och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort förråd. I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer med 84 kr/mån för bredband/TV/telefoni.

I föreningen får du tillgång till bl a cykelförråd, varmgarage som du når direkt via hissen och i den trevliga innergården kan du samla familj och vänner kring grillplatsen.

Här bor du med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärnan och Gränbystaden med all tänkbar service du kan önska. Vid Gränby hittar du även grönskande parkområden och 4H-gård. Precis utanför bostaden finner du bekvämligheten av närlivs och restauranger! Du kan med enkelhet ta dig till centrum med en kort busstur på ca 8 minuter från hållplatsen utanför huset. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 53D, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad