Såld

Kvarngärdet, Uppsala

Råbyvägen 41

Slutpris: 1 800 000 kr

Råbyvägen 41

Toppenfin tvåa!

Välkommen till denna vackra välplanerade tvåa med moderna sociala ytor och gott om förvaring, belägen ett par minuters gångavstånd till centrum. Snabbt tillträde möjligt.
Lägenheten erbjuder en känsla av absolut nyskick, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum samt balkong med sydvästligt läge med härlig eftermiddags- och kvällsol. Köket är välutrustat och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger i ett nybyggt och attraktivt område, endast ett par minuters gångväg till centrum.

Stabil förening med god ekonomi.

Detta är ett strålande läge för den som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil via E4an eller om ni pendlar kollektivt. Det går fort att ta sig ut på både E4a och till Uppsalas Resecentrum. Det är bekvämt att leva och bo i Kapellgärdet/Kvarngärdet. Kombinationen av närheten till stadspuls och Gränby köpstad är något som de som är boenden uppskattar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 41, Såld i Kvarngärdet, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad