Såld

Rosendal, Uppsala

Prefektgatan 3

Slutpris: 1 500 000 kr

Prefektgatan 3

Ljus och fräsch lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt parkettgolv som skapar en modern och välkomnande atmosfär. Här bor ni på Pretektgatan 3 i Uppsala, en adress med närhet till stadens utbud och kommunikationer, vilket gör detta till ett utmärkt boende för såväl studenter som första gången köpare och ensamstående. Rymligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv, handdukstork samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare för bekvämt vardagsliv. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet ger inte bara ett generöst ljusinsläpp utan även en fin utsikt mot den gröna och trevliga innergården. Köket är praktiskt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro samt delad kyl och frys, vilket underlättar matlagning och förvaring.

På den gemensamma takterrassen kan du njuta av ombonade matplatser och uteköket - perfekt för sociala tillställningar! Det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård. Botanikern håller genomgående högsta klass i såväl design som funktion, inredningen är framtagen i samarbete med Årets Designbyrå 2016, Note Design Studio. I källaren finns även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd. I bottenplan har föreningen även tre hyreslokaler som ger intäkter till föreningen och på taket finns solceller. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.botanikern.se.

Den vackra innergården erbjuder en grillplats och trädgårdsmöbler för att njuta av trevliga stunder utomhus. För dig som har cykel finns det cykelförråd i byggnaden, och för den som önskar finns även möjlighet att hyra garageplats i källaren. Värme och bostadsrättstillägg ingår i avgiften till den välskötta föreningen, vilket ger en trygg och ekonomisk boendesituation.

Att bo på Pretektgatan i Uppsala innebär att ni har närhet till allt som staden har att erbjuda – restauranger, butiker, kulturella evenemang och utmärkta kommunikationer för att enkelt ta er till universitetet eller arbetsplatsen. Välkommen till ett trivsamt och bekvämt boende i hjärtat av Uppsala!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prefektgatan 3, Såld i Rosendal, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad