Såld

Rosendal, Uppsala

Prefektgatan 3

Slutpris: 1 575 000 kr

Prefektgatan 3

Välplanerad etta med låg avgift och balkong! Gemensam stor takterrass!

Välkommen till denna välplanerade 1:a med ett välutrustat kök i snygg design med vardagsrum/allrum i öppen planlösning och utgång till bostadens balkong. Exklusivt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns tillhörande inredning för förvaring och avhängning. Stora fönsterpartier och högt i tak ger hela lägenheten stort ljusinsläpp. Botanikern är ett spännande hus med bl.a. gemensam takterrass med kök och en snygg formgivning med värmebehandlad träfasad. Föreningens karaktäristiska träfasad smälter fint in i omgivningen och år 2020 tilldelades Botanikern Uppsala kommuns arkitekturpris.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

På den gemensamma takterrassen kan du njuta av ombonade matplatser och uteköket - perfekt för sociala tillställningar! Det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård. Botanikern håller genomgående högsta klass i såväl design som funktion, inredningen är framtagen i samarbete med Årets Designbyrå 2016, Note Design Studio. I källaren finns även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd. I bottenplan har föreningen även tre hyreslokaler som ger intäkter till föreningen och på taket finns solceller. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.botanikern.se.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Uppsala city når du på ca tio minuters cykelfärd och ännu snabbare når du Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även Hågadalen och i grannfastigheten en välsorterad Hemköp butik med bra öppettider. Stadsbussar går genom området med hållplats utanför knuten.

Klicka gärna på länken för mer information om Brf Botanikern https://vimeo.com/637101306/86ac08d47b?embedded=true&source=vimeo_logo&owner=11041568

Missa inte denna lägenhet! Välkommen på visning!

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad