Till salu

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 15

3 995 000 kr
area icon Yta
  • 102 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 551 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Poseidongatan 15

Fantastisk uteplats

En mycket fin och välplanerad fyrarumslägenhet med en unik uteplats om hela 60 kvm delvis belagd med stenplattor och delvis gräsmatta samt en mindre terrass om 5 kvm (se ritning) .

Lägenhetens planlösningen är uppdelad i en social del med kök/ vardagsrum och en privat del med sovrummen. Den sociala delen är "hjärtat" och den öppna planlösningen ger rymd, harmoni och möjlighet till social samvaro. Från denna del öppnar du bara glasdörren till den helt fantastiska uteplatsen, som att kliva ut till en egen trädgård, ett "extra rum" för lek och avkoppling en yta att umgås på för hela familjen. Att samlas till en gemensam måltid med familj och vänner är enkelt då planlösningen ger möjligt att variera storlek på matbord och därmed antalet gäster utan problem.
Tre sovrum, två badrum och en klädkammare ger ett bra och bekvämt boende oavsett en större eller mindre familj.

För bilen finns garageplatser i källarplanet, med eller utan laddstolpe. Här finns också ditt egna förråd. Föreningen har även extra förråd för uthyrning. För garageplatser och extra förråd gäller en separat kö.

TV & bredband via Telia Triple Play.

Öster Mälarstrand är ett populärt område. Du bor ett "stenkast" från hamnstråket. Varför inte njuta av en promenad eller joggingtur längs vattnet och uppleva naturens alla skiftningar.

Bilderna talar sitt eget språk men inget går upp emot att på plats se och uppleva bostaden och omgivningarna. Är du intresserad? Ta chansen att boka in en visning så att du kan se och känna efter om detta är just din drömbostad!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Mark som ingår i upplåtelsen

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Poseidongatan 15, Till salu i Öster Mälarstrand, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad