Till salu

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 15

  • price tag icon 3 809 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 809 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Poseidongatan 15

Högst upp

En ljus och välplanerad 2:a på översta planet med balkong i ett mycket populärt område.

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum härifrån kommer du ut till balkongen som är belägen i sydostlig riktning med utsikt mot den trevliga innergården. En lägenhet att trivas i, den är välplanerad med bra förvaring och fint ljusinsläpp. Balkongen är möblerbar så den kan du göra till din egen oas att njuta och koppla av på.

Det finns garageplatser i källarplanet, med eller utan laddstolpe. Här finns också ditt egna förråd. Föreningen har även extra förråd för uthyrning. För garageplatser och extra förråd gäller en separat kö.

TV & bredband via Telia Triple Play.

Öster Mälarstrand är ett mycket populärt område. Du bor ett "stenkast" från hamnstråket. Varför inte njuta av en promenad eller joggingtur längs vattnet och uppleva naturens alla skiftningar.

Bilderna talar sitt eget språk men inget går upp emot att på plats se och uppleva bostaden och omgivningarna. Är du intresserad? Ta chansen att boka in en visning så att du kan se och känna efter om detta är just din drömbostad!

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Poseidongatan 15, Till salu i Öster Mälarstrand, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad