Till salu

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 15

  • price tag icon 7 714 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 995 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 118 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 714 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Poseidongatan 15

Översta våningen

En fantastisk bostad högst upp i huset, mycket välplanerad och med två balkonger i olika väderstreck.

Lägenhetens öppna planlösning är mycket trevlig och med dess läge, rymd och harmoni ger den en härlig känsla för social samvaro. Kök och vardagsrum fogas fint samman med gott om plats för många gäster. Här kan du tillsammans med familj och vänner samlas för att avnjuta en god måltid och sedan koppla av. Vardagsrummet har utgång till balkongen i västerläge och från balkongen ser du ner mot den trevliga hamnen. Med fyra sovrum, varav det ena har en stor klädkammare och två badrum ger det ett bra och bekvämt boende för den stora eller mindre familjen. Kanske behöver du ett hemmakontor, olika möjligheter finns.

För bilen finns garageplatser i källarplanet, med eller utan laddstolpe. Här finns också ditt egna förråd. Föreningen har även extra förråd för uthyrning. För garageplatser och extra förråd gäller en separat kö.

TV & bredband via Telia Triple Play. Bredbandshastighet 1000/1000 Mbit/s.

Öster Mälarstrand är ett populärt område. Du bor ett "stenkast" från hamnstråket. Varför inte njuta av en promenad eller joggingtur längs vattnet och uppleva naturens alla skiftningar eller bara sitta och njuta någonstans längs kajen.

Bilderna visar mycket men boka in en personlig visning så får du uppleva denna bostad och omgivningarna. Är du intresserad? Boka in en visning för att se och känna efter om detta är just din drömbostad!

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Poseidongatan 15, Till salu i Öster Mälarstrand, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad