Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 15 (1001)

Slutpris: 3 495 000 kr

Poseidongatan 15 (1001)

Fantastisk uteplats

En mycket fin och välplanerad fyrarumslägenhet med en unik uteplats om hela 60 kvm delvis belagd med stenplattor och delvis gräsmatta samt en mindre terrass om 5 kvm (se ritning) .

Lägenhetens planlösningen är uppdelad i en social del med kök/ vardagsrum och en privat del med sovrummen. Den sociala delen är "hjärtat" och den öppna planlösningen ger rymd, harmoni och möjlighet till social samvaro. Från denna del öppnar du bara glasdörren till den helt fantastiska uteplatsen, som att kliva ut till en egen trädgård, ett "extra rum" för lek och avkoppling en yta att umgås på för hela familjen. Att samlas till en gemensam måltid med familj och vänner är enkelt då planlösningen ger möjligt att variera storlek på matbord och därmed antalet gäster utan problem.
Tre sovrum, två badrum och en klädkammare ger ett bra och bekvämt boende oavsett en större eller mindre familj.

För bilen finns garageplatser i källarplanet, med eller utan laddstolpe. Här finns också ditt egna förråd. Föreningen har även extra förråd för uthyrning. För garageplatser och extra förråd gäller en separat kö.

TV & bredband via Telia Triple Play.

Öster Mälarstrand är ett populärt område. Du bor ett "stenkast" från hamnstråket. Varför inte njuta av en promenad eller joggingtur längs vattnet och uppleva naturens alla skiftningar.

Bilderna talar sitt eget språk men inget går upp emot att på plats se och uppleva bostaden och omgivningarna. Är du intresserad? Ta chansen att boka in en visning så att du kan se och känna efter om detta är just din drömbostad!

Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Poseidongatan 15 (1001), Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad