Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 35

Slutpris: 3 300 000 kr

Portalgatan 35

Välplanerad 4:a med stor uteplats och bra planlösning! Mycket ingår i avgiften!

Möjlighet att förvärva en väldigt bra planerad lägenhet som är mycket bekvämt belägen i huset. Här bor ni med egen stor uteplats i en förening där mycket ingår i avgiften. Bostaden lämpar sig väl för både familjen och villasäljaren, och fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring, vardagsrum med utgång till stor egen uteplats med kvällssol, kök med rymlig matplats och fransk balkong, tre sovrum, badrum med tvättutrustning samt separat gästtoalett. Till lägenheten hör ett större källarförråd som disponeras av bostadsrättsinnehavaren.

Brf Tryckaren är en mycket välskött förening med tvättstuga, cykelförråd och flera parkeringsplatser samt MC-platser i varmgarage. Medlemmarna har även en välskött innergård med grönska och ytor för lek.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad