Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 23

  • price tag icon 5 193 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 97 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 193 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
Portalgatan 23

VÄLPLANERAD GAVELFYRA MED STOR BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

Möjlighet att förvärva en väldigt bra planerad gavellägenhet med balkong mot föreningens innergård. Förening med god ekonomi där mycket ingår i avgiften. Bostaden lämpar sig väl för både familjen och villasäljaren, och fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring, vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge, kök med matplats, tre rymliga sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Med hissen utanför ytterdörren når du bekvämt källaren med förvaring i lägenhetens källarförråd och möjlighet till parkering i varmgarage(separat kösystem tillämpas).

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Vatten, värme, kabel-TV, Internet och IP-telefoni ingår i avgiften!

För mer information om kommande visningar kontakta abel.tekeste@widerlov.se.

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 23, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad