Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 17

Slutpris: 3 305 000 kr

Portalgatan 17

VÄLPLANERAD GAVELFYRA MED STOR BALKONG I SOLIGT VÄSTLÄGE!

Möjlighet att förvärva en väldigt bra planerad gavellägenhet med stor balkong. Förening med god ekonomi där mycket ingår i avgiften. Bostaden lämpar sig väl för både familjen och villasäljaren, och fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring, vardagsrum med utgång till stor balkong i soligt västerläge, kök med matplats, tre rymliga sovrum (idag finns en öppning mellan vardagsrum och ett av sovrummen) samt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Med hissen utanför ytterdörren når du bekvämt källaren med förvaring i lägenhetens förråd och möjlighet till parkering i varmgarage.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Vatten, värme, kabel-TV, Internet och IP-telefoni ingår i avgiften!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad