Kommande bostad

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Pontonjärgatan 43

  • price tag icon 3 699 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 60 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 699 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Pontonjärgatan 43

Charmig mini-trea på nedre Kungsholmen – Drömboende med historisk känsla och modern komfort

Välkommen till denna underbara mini-trea belägen på eftertraktade Nedre Kungsholmen. Här kombineras det bästa av två världar – klassisk charm och modern bekvämlighet. Denna bostad är perfekt för er som söker ett unikt och bekvämt boende i hjärtat av Stockholm.

Ljus och rymd
Lägenheten ligger i ett högt och ljust läge, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp genom de vackra spröjsade fönstren med glas i original. Dessa tidstypiska detaljer bidrar till bostadens charm och karaktär.

Öppen planlösning
Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Här kan ni enkelt umgås med familj och vänner medan ni lagar mat eller kopplar av i vardagsrumsdelen. Denna smarta planlösning maximerar utrymmet och ger ett härligt flöde av ljus genom hela lägenheten.

Modern komfort
Både kök och badrum är fint renoverade med stil och kvalitet i fokus. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och smarta förvaringslösningar som gör matlagningen till en fröjd. Badrummet är fräscht och rymligt, utrustat med en tvättmaskin för din bekvämlighet.

Optimala förvaringsmöjligheter
Med välplanerade förvaringslösningar finns gott om plats för era tillhörigheter, vilket gör att lägenheten känns både rymlig och organiserad.

Gemensam balkong
I trapphuset hittar ni en gemensam balkong med utsikt över föreningens lummiga innergård. Här kan ni njuta av morgonkaffet eller en lugn stund på kvällen med en bok.

Denna bostad erbjuder en unik kombination av charm, bekvämlighet och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Nedre Kungsholmen. Kontakta mig idag för en visning och upplev själv detta drömboende!

Intresseanmälan
Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Pontonjärgatan 43, Kommande i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad