Till salu

Norby, Uppsala

Plogvägen 4B

  • Friliggande villa
11 800 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 230 m2 boarea
  • 1 115 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2013
Plogvägen 4B

Ståtlig tvåplansvilla belägen på lugn återvändsgata ett stenkast från Stadsskogen

Välkommen till Plogvägen 4B och denna arkitektritade tvåplansvilla om hela 230 kvm belägen långt in på återvändsgata i populära Norby. Mycket barnvänligt och lugnt läge med stadsskogen som en av dina närmsta grannar och utan förbipasserande biltrafik. Huset är uppfört under 2013 och är en mycket genomtänkt kombination av fantastiskt vacker design och praktisk funktion. På fastigheten finns även generös altan med spabad i soligt söderläge, stort isolerat förråd med verkstad, carport för två bilar samt flaggstång. Huset har fyra högtalare inbyggt i taket i kök och vardagsrum, har fiberutag i flera rum samt trådlöst huslarm och solceller på taket. Huset är nymålat 2023 och taket är helt rengjort samt sprayat med Takrent år 2023.

Planlösningen fördelar sig på två plan där båda planen har generös takhöjd, har genomgående breda golvplankor i mörkbetsad oljad ek, spotlights led i hela huset samt generösa fönsterpartier. På bottenvåningen välkomnas man av stor hall som ger utsikt genom hela huset ut mot tomtens baksida genom burspråk med fönster från golvnivå. Här finns stora sociala ytor i form av kök, matsal och vardagsrum där hela släkten från plats. Rummen ligger i fil och präglas av stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp samt har en putsad eldstad med stort fönsterglas. På nedre plan finns även tvättstuga med grovingång, sovrum samt badrum med dusch. Övre plan har fyra stora sovrum där varje rum har fönster åt två väderstreck och egen klädkammare och där master bedroom även har fransk balkong. Vidare finns ett allrum med inbyggda högtalare samt stort badrum som även det har fönster åt två väderstreck.

Här i Norby bor man lugnt och naturnära samtidigt som city aldrig ligger längre bort än tio minuter på cykel. Området är lugnt och familjevänligt och ligger ca 3 km väster om Uppsala centrum, intill Hågadalen-Nåstens naturreservat och Stadsskogen. Några minuters promenad bort så finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den träningsintresserade finns Friskis & Svettis nära till hands vid Ekeby bruk eller USIF Arena, med gym, tennis- och padelbanor belänga i närbelägna Rosendal. Vardagligservice ligger nära både vid Svamptorget och Västertorg där man hittar både matbutiker, restauranger, apotek och vårdcentral mm. För barnfamiljer finns förskolor och skolor upp till högstadium. Några att nämna är Småfolkets Förskola, Eriksbergs- och Hågadalsskolan. Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Norbyvägen, endast en kort promenad från fastigheten.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Plogvägen 4B, Till salu i Norby, Uppsala Planlösning från Plogvägen 4B, Till salu i Norby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad