Såld

Luthagen, Uppsala

Plattgatan 6

Slutpris: 3 100 000 kr

Plattgatan 6

Ljus och välplanerad gavel 3:a med trevlig planlösning, hiss ifrån markplan och inglasad balkong!

Trivsam gavel 3:a med perfekt planlösning, hiss från markplan och inglasad balkong. Belägen i eftertraktade Luthagen, erbjuder denna ljusa hörnlägenhet en trevlig utsikt mot parkmiljö och en härlig balkong. Hall med skjutdörrsgarderob, öppet vardagsrum och Marbodal-kök med Siemens vitvaror. Två sovrum med bra förvaring varav master bedroom med klädkammare som kan användas som kontor för den som så önskar, stilrent badrum med tvättmöjligheter, samt tillhörande förråd.

Boende i Brf Anemonen innebär även tillgång till en levande innergård med lekplats för barnen samt en gemensam uteplats med grill, parasoll och möbler för trevliga möten med grannar och avkoppling i vardagen. Att bo i Luthagen innebär en hög livskvalitet med närhet till naturen och stadens puls. Upptäck Stabbyskogen med sina strövstigar och grillplatser, och njut av närheten till populära Mimmi Ekholms plats med mataffär, café, restaurang och gym. Bra förskolor och skolor finns inom gångavstånd, liksom universitetet vid Ekonomikum. Dessutom erbjuder närbelägna Fyrishov bad- och träningsmöjligheter för extra rekreationsmöjligheter.
Missa inte detta boende, anmäl er till visning redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Plattgatan 6, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad