Kommande bostad

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Pipersgatan 45A

  • price tag icon 2 031 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 43 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 031 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1988
Pipersgatan 45A

Fantastisk tvårumslägenhet som har charm kombinerat med modernitet.

Välkommen till denna tvårumslägenhet med stora fönster partier som vätter ut mot grönska, park och sjö. Denna fantastiska hörnlägenhet om 43 kvadratmeter är perfekta bostaden för dig som söker efter charm kombinerat med modernitet.

Lägenheten har genomgående ek parkett och fönsterpartier i alla rum som ger ett ljus i lägenhetens alla hörn och vrån. Hallen är välkomnande och giver plats för garderober eller annan liknande förvaring för avlastning. Badrummet renoverades år 2013 i samband med stambytet. Helkaklat i ljus nyans och innehar alla bekvämligheter som behövs för att underlätta vardagen så som tvätt/torktumlare, handfat, dusch samt wc.
Vardagsrummet är luftigt och spatiöst, här får du plats med både soff- och matsalsgrupp, men rymmer även en kontorshörna. Köket renoverades även denna år 2013, här har du stora arbetsytor, kyl och frys, ugn, induktionshäll samt förvaring både i över samt underskåp. Ett rymligt och ljust kök som skapar en öppen känsla mellan vardagsrum och kök.
Sovrummet går mot en ljus nyans och har ett stort fönsterparti med utsikt ut mot klara sjö. Det ryms en 1,80 cm stor säng samt klädförvaring i form av en platsbyggd garderob.

Som boende på Pipersgatan 45A känner du av både lugnet kombinerat med stadslivet. Tvärs över gatan finner du ICA kvantum, systembolaget och Sats, likaså har du gångavstånd till Kungsholmens alla restauranger så som Holy Greens och Itamae. Det finns även ett ute gym ett stenkast bort från denna bostad. Uppskattar du att promenera kring grönska finner du gångstråk vid Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand. Detta är det perfekta läget då du inom 12 minuter kan promenera in till Centralen, men annars finns det mycket god kommunikation av både tunnelbanestationen Rådhuset samt busshållsplatserna närliggande intill Pipersgatan.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad