Såld

Herrhagen, Uppsala

Pimpstensvägen 38

Slutpris: 5 850 000 kr

Pimpstensvägen 38

Stilren funkisvilla med generösa sällskapsutrymmen och välplanerad ostörd tomt!

Varmt välkomna till denna stilrena funkisvilla med ostörd tomt i barnvänligt läge och med trädgårdssidan angränsande mot allmänning. Insynsskyddad och uppvuxen trädgårdstomt med genomtänkt struktur. Vidbyggd carport med förråd i bakkant samt plats för ytterligare bilar på uppfarten.

Huset erbjuder generösa sällskapsutrymmen och samtidigt tre till fyra stora sovrum. I entréplan finns vardagsrum med täljstenskamin och utgång till trädgården med den stora och insynsskyddade altanen, väl tilltaget kök med gott om utrymme för matbord, sovrum, helkaklat badrum samt klädvårdsrum praktiskt beläget i direkt anslutning till entréhallen. På övre plan möts man av ett stort allrum som med enkelhet delas av om behovet av ett extra sovrum finns (se alternativ planlösning). Här finns även två generösa sovrum samt badrum och klädkammare.

I området runt huset finns det gott om grönytor, lekparker och här bor många barnfamiljer med gemensamma intressen. I närheten av området hittar du både förskola samt grundskola. I Herrhagen bor du i ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Här finns friluftsliv, rekreation och möjlighet att ta härliga utflykter i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter; stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. I Stenhagen finns två grundskolor och flera förskolor. Stadsdelens centrum erbjuder stora matbutiker (ICA Maxi och Willys), vårdcentral, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, systembolag samt shopping. Inrymt i Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet.

Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pimpstensvägen 38, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Pimpstensvägen 38, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Pimpstensvägen 38, Såld i Herrhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad