Till salu

Herrhagen, Uppsala

Pimpstensvägen 38

5 195 000 kr
area icon Yta
  • 153 m2 boarea
  • 540 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Pimpstensvägen 38

Stilren funkisvilla med generösa sällskapsutrymmen och välplanerad ostörd tomt!

Varmt välkomna till denna stilrena funkisvilla med ostörd tomt i barnvänligt läge och med trädgårdssidan angränsande mot allmänning. Insynsskyddad och uppvuxen trädgårdstomt med genomtänkt struktur. Vidbyggd carport med förråd i bakkant samt plats för ytterligare bilar på uppfarten.

Huset erbjuder generösa sällskapsutrymmen och samtidigt tre till fyra stora sovrum. I entréplan finns vardagsrum med täljstenskamin och utgång till trädgården med den stora och insynsskyddade altanen, väl tilltaget kök med gott om utrymme för matbord, sovrum, helkaklat badrum samt klädvårdsrum praktiskt beläget i direkt anslutning till entréhallen. På övre plan möts man av ett stort allrum som med enkelhet delas av om behovet av ett extra sovrum finns (se alternativ planlösning). Här finns även två generösa sovrum samt badrum och klädkammare.

I området runt huset finns det gott om grönytor, lekparker och här bor många barnfamiljer med gemensamma intressen. I närheten av området hittar du både förskola samt grundskola. I Herrhagen bor du i ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Här finns friluftsliv, rekreation och möjlighet att ta härliga utflykter i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter; stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. I Stenhagen finns två grundskolor och flera förskolor. Stadsdelens centrum erbjuder stora matbutiker (ICA Maxi och Willys), vårdcentral, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, systembolag samt shopping. Inrymt i Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Pimpstensvägen 38, Till salu i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Pimpstensvägen 38, Till salu i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Pimpstensvägen 38, Till salu i Herrhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad