Såld

Hamre, Västerås

Pimpelgatan 23

Slutpris: 11 000 000 kr

Pimpelgatan 23

Creme de la creme på populära Hamre, med Mälarutsikt!

En villa med klass i Västerås populäraste område nära båt och bad. Gångavstånd till Mälaren och från huset - Mälarutsikt.
Högsta klass på skolan. Närhet till friluftsområde, flygplats och stort köpcenter.
Här bor du i 9 rum och kök varav hela 6 sovrum.
Villan är utbyggd och renoverad med en vinkel 2004. Generösa sällskapsytor med det där extra allt som bara ger mersmak.
Du välkomnas av den stora hallen som med enkelhet presenterar den första soffgruppen intill stora fönsterpartier ut mot trädgården i öder. Den centralt belägna braskaminen med "fönster" åt två håll får även denna plats en hög mysfaktor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier ut mot trädgården i sydväst och den stora altanen. Ryggåstakt med flera takfönster sträcker sig mellan vardagsrum och kök. Det rymliga köket inrymmer skåp för den stora familjens behov. Renoveringen 2004/2005 har även utökat villan med de stora fönsterpartierna mot villans ljuvliga uteplatser, bl.a. dubbla glasdörrar ut från matplatsen. Stora runda lanterniner, som ger ett fantastiskt ljus från tak i vardagsrum och entréhall.
En stilren köksö på hjul fyller behovet för bufféservering och kan rullas ut på uteplatsen när sommarfesten bjuder till grillkväll.
Hela 6 sovrum fördelat mellan över och undervåning, varav ett master Bedroom med egen balkong samt ett sovrum på nedre plan med badrum - en suite, som passar till gästrum eller varför inte en Au pair student. Välkomna att anmäla er till visningen så berättar jag mer, och upplevelsen blir så mycket större.

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pimpelgatan 23, Såld i Hamre, Västerås Planlösning från Pimpelgatan 23, Såld i Hamre, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad