Till salu

Kummelnäs, Nacka

Pilrisvägen 4

Nästa visning
calendar icon måndag 24 juni
  • Friliggande villa
13 250 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 8 rum och kök
area icon Yta
  • 187 m2 boarea
  • 41 m2 biarea
  • 1 599 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Pilrisvägen 4

Vacker och spatiös villa från år 2020. Underbar trädgård, takterrass och flera gästhus!

Ett hem som gör en varm inombords! Vacker och rymlig villa med byggår 2020, med en klassisk och tidlös interiör.

Här bor man i en lummig och lugn miljö nära vattnet. Ljusa och luftiga rum med spröjsade fönster, vackra vitvaxade trägolv och utarbetade snickerier och mässingdetaljer skapar en harmonisk känsla. Stor omsorg har lagts vid att använda byggnadsvårdsriktiga material, färger och tapeter vilket bidrar till den äkta och vilsamma känslan i hemmet.

I det rymliga köket utgör en stor köksö centrum. Köket har burspråk i tre väderstreck vilket gör att det känns som att man befinner sig i en gammaldags veranda. Utsikten mot trädgården som omger huset är rogivande. Det finns även ett praktiskt separat skafferi där det är förberett för vinkyl. Två ugnar från franska De Dietrich, extra stor spis och ismaskin i frysen. Allt detta tillsammans med att matplatsen är rymlig nog för att duka långbord för riktigt många gäster, gör det enkelt att bjuda över kompisar på middagar eller drinkar. Från blandaren från Quooker kan man även få kokande vatten - en praktisk finess! På detta entréplan finns även ett mindre sovrum, en rymlig tvättstuga och ett charmigt badrum med badkar.

En vacker trappa med fönster och avsatser förbinder villans tre plan. Går man nerför trappan från köket så kommer man till det spektakulära vardagsrummet med hela 4,7 meter i tak. Volymen i rummet ger närmast en sakral känsla. Här leder stora spröjsade fönster och pardörrar ut mot den stora altanen och trädgården utanför.

På detta nedersta plan finns även en rad praktiska utrymmen, såsom en vardagsentré med gott om plats för barnens ytterkläder, en grovho, pannrum och förråd.

Tar man istället trappan upp från matplatsen så kommer man till ett allrum med utgång till den härliga takterrassen om 27 kvm. På detta plan är inte mindre än fem sovrum samlade. Föräldrasovrummet har direktaccess till egen walk-in-closet, ett fint och helt nygjort badrum samt en egen altandörr ut mot takterrassen. De fyra barnrummen delar på ett eget badrum. Sovrummen är alla av god storlek men om man önskar ännu större är det utformat så att man enkelt kan ta bort väggar som avskiljer dem, då golv/tak är genomgående vilket gör det enkelt att anpassa efter behov.

Till fastigheten hör två separata gästhus. Ett av dem är isolerat och är lite större, samt har egen toalett. Det andra huset är av äldre standard och har ett rum och ett litet kök. I utrymmet mellan de båda gästhusen finns ett utekök och bakom dem en insynsskyddad utedusch. En möjlighet för ägaren till fastigheten att hyra ut eller som tonårsboende.

Vattenburen golvvärme på alla plan samt FTX system som skapar ett härligt inomhusklimat året om och tar tillvara på värmen i huset gör detta till ett mycket energisnålt hus.

Trädgården som hör till huset är väldisponerad och genomarbetad för att kunna njuta av blomning från tidig vår till sen höst. För den odlingsintresserade finns en fint inhägnad köksträdgård med upphöjda odlingsbäddar samt ett vackert växthus. Trädgården har även hönsgård och/eller kaningård.

Pilrisvägen är belägen i lummiga och lugna Kummelnäs på en grusad väg. Här har man nära till bad i både Sågsjön och nere i Höggarnsfjärdens vatten. Som medlem i Risets vägförening finns även mycket god möjlighet till båtplats i Risets båtklubb som ligger nerför gatan i Rörsundsviken. Man har även möjlighet att bli medlem i föreningens vedeldade bastu som ligger invid fjärdens vatten med strålande utsikt över båttrafiken och solnedgången bakom Lidingö på andra sidan vattnet.

Välkomna att uppleva ett hem och en trädgård som känns som ”en egen värld”. Ett privat litet paradis.

Visningar

Kvällsvisning. Kontakta mäklaren för att boka tid måndag 24 juni
Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Pilrisvägen 4, Till salu i Kummelnäs, Nacka Planlösning från Pilrisvägen 4, Till salu i Kummelnäs, Nacka Planlösning från Pilrisvägen 4, Till salu i Kummelnäs, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad