Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 9 A

Slutpris: 2 750 000 kr

Petterslundsgatan 9 A

Mycket välplanerad 3:a med öppen planlösning och låg avgift!

Ljus och väldisponerad genomgångslägenhet med ett klockrent läge i området! Här bor du på en lugn återvändsgata med en barnvänlig och solig gårdsmiljö. Lägenheten har bl a en ljus färgsättning, två sovrum, rejäla sällskapsytor och en rymlig balkong mot gården. Här får du även bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar också ett förråd och en matkällare som båda ligger i markplan.

Planlösningen ger dig en välkomnande hall med förvaring, kök med matplats och direkt access till vardagsrummet med plats för både soffgrupp och ytterligare matsalsmöbel. Här får du vidare ett badrum med badkar och två sovrum varav det ena har utgång till balkongen.

Lägenheten är genomgående gott skick med mycket bra planlösning. Tack vare öppningen mellan kök och vardagsrummet känns lägenheten både modern och luftig. Förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.

Mycket välskött och populär förening med låga avgifter. I Brf Lunden kan medlemmarna nyttja bl.a. hobbyrum, barnvagnsförråd, boulebana och övernattningsrum med fem bäddar. Som boende här bor du nära matbutiken Willys och Österängens IP med fotbollsplan och löparbanor. Någon minuts gångväg bort finns även Vaksala torg och UKK samt affärshuset Kvarnen som har ytterligare service i form av apotek, systembolag, Ica mm. Till absoluta citykärnan och Resecentrum promenerar du på bara några minuter.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad