Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14 E

Slutpris: 1 695 000 kr

Petterslundsgatan 14 E

Utmärkt läge, högst upp med balkong i sydväst mot parken!

FAST PRIS! Vill du ha möjlighet att slippa budgivningen? Denna bostad säljs till fast pris enligt först till kvarn-principen. Kontakta mäklaren.

Nu ges tillfälle att förvärva en lägenhet med ett av de bästa läget i huset på Petterslundsgatan 14. Här bor du på välplanerade kvadratmeter, högst upp i hus med hiss och en balkong i sydvästläge mot parken och vy mot slottet.

Planlösningen fördelar sig på ett fint kök med gott om förvaring och moderna vitvaror, bl.a. integrerad diskmaskin. Utöver det som från början funnits i bostaden finns även en platsbyggd möbel invid vägg och fönster, som går att sitta på. Optimalt planerat med loftsäng med belysning under och plats för soffa. Badrummet är rymligt och klätt i mosaik. Här finns både dusch och tvättmaskin. Genomgående har bostaden ljusa ytskikt och en modern standard.

Fålhagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, med lugna gator. Fem-tio minuters promenad till resecentrum och gågatan och i närheten finns flera matbutiker (Coop, Ica, Willys), grönområden och pittoreska kvarterskrogar. Välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga månadsavgiften som inkluderar både bredband 100Mb och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Tillträde i ö.k. med säljaren. Varmt välkommen till visning!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad