Såld

Skälby, Järfälla

Perseusvägen 4

Slutpris: 8 010 000 kr

Perseusvägen 4

Familjedröm med pool!

Swimmingpool // Bastu // Två renoverade badrum med golvvärme // WC på varje våning // Möjlighet till 8 sovrum // Ljust och luftigt // Fullt utrustat kök // Flexibel planlösning med många alternativ // Stor altan // Garage // Välskött tomt // Beläget på återvändsgata

Välkommen till denna familjedröm med en svalkande pool i den lummiga trädgården! Ett perfekt hem för såväl den lilla som stora familjen i och med husets möjlighet att skapa upp till åtta sovrum. I och med att det finns en entré på nedre plan via hobbyrummet, så kanske någon även vill skapa en uthyrningsdel?

På entréplan har du en social planlösning med vardagsrum och det mysiga och fullt utrustade köket. Invid köket finns det en naturlig matplats och härifrån når du den soliga altanen med gott om plats för utemöbler. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Du når trädgården både från vardagsrummet och genom altanen. Trädgården blir ju en naturlig samlingsplats under de varma månaderna i och med den svalkande poolen. På entréplan finns även ett sovrum, WC och tvättstuga.

På det övre planet har du ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Den som önskar kan dela av vardagsrummet till ett rymligt sovrum med en klädkammare. I dagsläget finns det två bra sovrum på detta våningsplan, samt ett generöst badrum med stort badkar samt dusch.

Det nedre planet har många möjligheter genom dess breda funktionalitet. Den som vill ha många sovrum kan enkelt skapa fyra stycken genom att sätta upp några väggar. I dagsläget disponeras det ena rummet som kontor och det andra som ett allt i allo rum, men i svunna tider har det varit både sovrum och pingisrum. På det nedre planet finns det även en mysig bastu med intilliggande dusch och WC. Här nere finns också ett hobbyrum.

Det finns också ett garage med intilliggande förråd.

På Perseusvägen bor du barnvänligt på en återvändsgata med vändplats längst ned. Buss 541 mot Vällingby Centrumbara ca 100 meter från hemmet, Med buss når du både pendeltåg samt tunnelbana. Här bor du i närheten av Åkermyntans centrum med exempelvis ICA Kvantum, Lidl, gym, flera restauranger. Ett par kvarter bort hittar du Skälby Pizzeria. Det finns flera förskolor i området samt även Neptuniskolan (F-6).

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
Erik Lundkvist
Assisterande mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Perseusvägen 4, Såld i Skälby, Järfälla Planlösning från Perseusvägen 4, Såld i Skälby, Järfälla Planlösning från Perseusvägen 4, Såld i Skälby, Järfälla Planlösning från Perseusvägen 4, Såld i Skälby, Järfälla
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad