Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Peringskiöldsvägen 55

Slutpris: 12 650 000 kr

Peringskiöldsvägen 55

Drömmen om Norra Ängby!

Välkommen till denna välplanerade, ljusa och charmiga Ängbyvilla om totalt ca 171 kvm med optimalt läge intill ett litet ostört grönområde i hjärtat av Ängby.
Huset har under de senaste åren varsamt renoverats och förbättrats både på insidan och utsidan på ett mycket smakfullt sätt och samtidigt fått behålla sin sköna Ängbykaraktär.

Entréplanet präglas av öppna och ljusa ytor med ett mycket generöst ljusinsläpp, där man även kan se rakt igenom hela huset! Här finns en rymlig hall för den större familjen, ett tilltaget, ljust och trivsamt kök med utgång till trädgården, ett underbart blomsterrum med flertalet spröjsade fönster i tre väderstreck och ett ljust, tillbyggt vardagsrum med högt i tak, stora fönsterpartier och utgång till skyddad uteplats.

På övre plan, som har full takhöjd i alla rum, finns en hall med utgång till solig altan med vacker utsikt mot både skogen och grannskapet. Här finns även tre rymliga och rogivande sovrum samt ett stort, helkaklat badrum från 2021.

Källarvåningen med egen praktisk entré totalrenoverades under 2021 med vattenburen golvvärme, nya golv, målade väggar nytt helkaklat badrum/tvättstuga, allrum/sovrum, ett litet arbetsrum och praktiska förvaringsutrymmen.

Se gärna den utförliga renoveringshistoriken!

Välkommen till ett idylliskt hem i trädgårdsstaden!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Peringskiöldsvägen 55, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Peringskiöldsvägen 55, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Peringskiöldsvägen 55, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad