Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Peringskiöldsvägen 49

Slutpris: 12 350 000 kr

Peringskiöldsvägen 49

Välkommen till denna ljusa, välplanerade och rymligt tillbyggda Ängbyvilla med idylliskt omgärdad trädgårdstomt i soligt sydvästläge. Huset ligger på en lugn och barnvänlig gata med närhet till allt en familj kan önska. Här bor du med bara några minuters promenad till både populära Björklunds Hage, Norra Ängby Skola, går att gå genom skogen till, förskolor, Ängby Torg och kommunikationer.

Huset har under åren varsamt renoverats både in- och utvändigt på ett mycket smakfullt sätt. Planlösningen är toppen med möjlighet till fyra sovrum på övre plan och badrummet där är helkaklat. Samtidigt får du ett härligt rymligt och ljust entréplan med hall, WC-rum, fullutrustat kök, matsal/vardagsrum med värmande kamin och ett tillbyggt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till trädgården.

Den trivsamt inredda källarvåningen med egen entré i marknivå/soutteräng ger dig ett allrum, helkaklat badrum och tvättstuga, praktiska förråd och en bra hall. Bergvärme är installerad, grunden dränerad, tak omlagt mm. Se gärna den utförliga renoveringslistan sedan 2005!
Välkommen till Peringskiöldsvägen 49!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Peringskiöldsvägen 49, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Peringskiöldsvägen 49, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Peringskiöldsvägen 49, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad