Såld

Luthagen, Uppsala

Pelargatan 26

Slutpris: 2 450 000 kr

Pelargatan 26

Ljus lägenhet som är välplanerad och har inglasad balkong i västerläge med fri utsikt över åker!

Välkommen att trivas i en mycket välplanerad och modern lägenhet i fastighet färdigställd 2016! Lägenheten är i gott skick och har genomgående stilrena materialval. Ljust och lättmöblerat vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket. Härlig inglasad balkong om ca 8 kvm i västerläge med utsikt över fälten och sol från strax efter lunch till solnedgång. Tack vare att balkongen är inglasad så kan den nyttjas från cirka mars-oktober och blir som ett extra rum till lägenheten! Köket har gott om förvaring bakom vita skåpluckor och full maskinell utrustning från Siemens. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en garderobsvägg med hyllsystem och skjutdörrar. Badrum med snyggt klinkergolv, kaklade väggar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Ängsliljans fastighet färdigställdes under 2016 av JM AB och omfattar 104 lägenheter i ett kvarter byggt med snygg tegelfasad och en trivsam innergård med lekplats.

Området är mycket fint med nära till grönområden och elljusspår och bara 2 km och 10 minuter med cykel till Stora Torget. Vid Mimmi Ekholms plats finns bl.a. apotek, mataffär, gym och vårdcentral. Denna del av Luthagen är ett mycket populärt bostadsområde och erbjuder goda bil- och busskommunikationer.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad