Till salu

Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Patentgatan 5

Pris enl ök
area icon Yta
  • 45,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 549 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Patentgatan 5

Välkomna till en ljus och modern bostad med fantastisk utsikt

Kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information.

Denna bostad har en smart planlösning som inbjuder till sociala sammankomster och erbjuder gott om utrymme för förvaring. När du kliver in genom dörren möts du av en hall med med plats för dina ytterkläder. Sovrummet har tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng, här finns en smart byggd klädförvaring med skjutdörrar som skapar gott om förvaring. Vardagsrummet är flexibelt och smälter samman med köket i en öppen planlösning. Det moderna badrummet har dusch, toalett, handfat och en tvättmaskin samt helkaklade väggar. Vardagsrummet erbjuder stora fönster och ger dig en fantastisk utsikt. Sist men inte minst, den underbara balkongen med en solig plats som verkligen måste upplevas på plats.

Lägenheten ligger fint belägen i det så kallade Luxområdet, tidigare hemvist för Electrolux industri och är idag en modern och mycket trivsam stadsdel som andas gemenskap. Längs strandpromenaden finner du flera bryggor som inbjuder till avkoppling i solen och sköna dopp i vattnet. På den västra delen av ön finns även ett charmigt grönområde med badmöjligheter. Om du gillar att jogga eller promenera längs vattnet, finns en mysig promenadväg på ungefär 2 kilometer som omringar hela ön.

I den vackra Luxparken kan du njuta av generösa gräsytor och en brygganläggning, och för de minsta erbjuder den en av Stockholms finaste lekplatser. För båtentusiaster finns tre båtklubbar på Lilla Essingen, och i Luxvikens hamnbassäng finns gott om plats för segelbåtar. För föräldrar finns tre förskolor på Lilla Essingen: Vita Villan, Luxviken och Gunghästen. Den närmaste skolan är Klastorpsskolan i Mariebergsområdet.

Luxområdet har också ett utbud av trevliga restauranger, inklusive Lux Dag för Dag, Pappas Deli och en sushirestaurang för matälskare. För dem som söker något sött finns det charmiga bageriet Pesso, som också erbjuder nybakat bröd. Dessutom finns en välsorterad närbutik, Tempo, med generösa öppettider. Området har också en kemtvätt och skräddare för dina bekvämligheter. I de äldre kvarteren på Lilla Essingen hittar du dessutom en ICA-butik, ett mysigt café, ett bageri och flera mindre restauranger att utforska.er.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Patentgatan 5, Till salu i Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad