Såld

Farsta Slottsvik, Värmdö

Palmqvists väg 13

Slutpris: 9 300 000 kr

Palmqvists väg 13

Den perfekta familjevillan på lugn återvändsgata i populära Farsta Slottsvik

Äntligen har vi nöjet att presentera en fristående större villa om 175 kvm i populära Farsta Slottsvik. Endast 20 minuter från stan, finns en liten villaidyll inbäddad bland ekskog och ängar. Här ligger 20 moderna villor längs en ringlande återvändsgata med barnvänliga trädgårdar och natursköna omgivningar.

Väl genomtänkta materialval skapar en trivsam känsla som återkommer i hela huset. Det här är ett hus som är enkelt att sköta om och billigt att äga. På entréplan finns vardagsrum ett trappsteg ner från köket med en generös takhöjd samt stora fönsterpartier vilket skänker ett fint ljus. Här finns det gott om plats för hela familjen framför den mysiga braskaminen. Ett ordentligt kök intill matplatsen som avgränsas av en köksö. Välplanerat med bra förvaring, arbetsytor och bra maskinell utrustning. Ett exklusivt badrum (2022) i absoluta toppskick. På entréplan finns även ett sovrum/kontor och separat tvättstuga med groventré.

Utöver detta finns en övervåning för familjen att koppla av på med ett stort allrum med plats för både kontor och soffgrupp. Två sovrum med plats för säng, garderob och övrig inredning. En master sovrum med tillhörande klädkammare. Även här ett topprenoverat badrum från år 2022 med en riktig hotellkänsla.

Tomt och garage
På framsidan finns plats för två bilar med laddningsstation installerat framför garaget. På den privata baksidan finns oändliga möjligheter att skapa din drömtomt. Idag finns en stor terrass som sträcker sig runt huset med plats för både loungemöbler allt du kan önska, nedanför altanen ligger en stor gräsmatta som sträcker sig ut mot skogen.

- Stor härlig tomt med gräsmatta och terrass i ett privat och soligt läge
- Högt i tak, öppen spis, stora fönsterpartier och härliga sällskapsytor
- Två topprenoverade badrum med exklusiva materialval
- Mycket välskött hus med låga driftkostnader
- Direktbuss till Slussen tar ca 25 minuter.
- Nära badsjöar
- Sällan till salu
- Garage

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Palmqvists väg 13, Såld i Farsta Slottsvik, Värmdö Planlösning från Palmqvists väg 13, Såld i Farsta Slottsvik, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad