Kommande bostad

Vega, Haninge

Palanders väg 7

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 193 m2 boarea
  • 26 m2 biarea
  • 1 700 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2003
Palanders väg 7

Exklusivt boende i Vega som överträffar förväntningarna

Hjärtligt välkomna till Palanders Väg 7 i Vega. Här har ni nu möjligheten att bli ägare till denna underbara villa i charmig villaidyll! Detta välplanerade och trevliga hus är perfekt för den stora familjen, med noggrant utvalda materialval som ger en unik och vacker atmosfär. Med sitt imponerande och naturnära läge, inbäddat i grönska, erbjuder detta hem en plats att koppla av från vardagens stress och njuta av fågelkvitter och lugnande brus. Solläge och flera uteplatser gör det möjligt att njuta av livet utomhus. Den fantastiska trädgårdstomten sträcker sig över hela 1700 kvm och ger gott om utrymme för barnen att leka fritt.

Idag erbjuder bostaden trevliga utrymmen med vackra fönsterpartier som skapar en ljus och luftig atmosfär. En mysig braskamin och stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan inne och ute, vilket ger en härlig känsla av hemtrevnad. På entréplanet finns en väl genomtänkt planlösning med fokus på de sociala utrymmena. Övre plan har vackra trägolv och rymmer för närvarande tre bra sovrum samt ett allrum som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum vid behov. Dessutom erbjuder villan totalt tre helkaklade badrum, en rogivande bastu, hemmagym och en praktisk tvättstuga.

Förutom själva bostaden erbjuder fastigheten ett stort dubbelgarage, generöst förråd och en rymlig infart med gott om plats för flera bilar, större fordon eller till och med en båt. På tomten finns också en trevlig bastustuga. Uppvärmningen är kostnadseffektiv tack vare en värmevattenpump. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är ej utförd.

I detta lugna och barnvänliga område har ni kort gångavstånd till flera förskolor, skolor, busshållplatser och till Vega Pendeltågstation som tar er till Stockholm C på bara 20 minuter. Med bil når ni på några minuter Länna Handelsplats med flera matbutiker och shopping, Port 73, ICA Maxi och Handen centrum.

Välkomna hem till detta fantastiska boende!

Intresseanmälan
Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Bostad

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad