Såld

Kungsholmen, Stockholm

P O Hallmans gata 19

Slutpris: 8 300 000 kr

P O Hallmans gata 19

Högt och fritt hörnläge med höga Franska fönster och härligt ljus!

Fantastisk hörnlägenhet med ljus, rymd och atmosfär. Genomgående Franska fönster i två väderstreck. Härlig utsikt mot Barnhusviken och parken längs med Kungsholms strandstig. Bostaden är väldisponerad med ljus färgsättning och genomgående ekparkett.

- Högt och fritt hörnläge

- Fransk balkong

- Välplanerad

- Genomgående Franska fönster

- Rikligt ljusinsläpp

- Utsiktsterass

- Attraktiv adress

- Källarförråd

- Tillgång till gym, bastu och samlingslokal

- Porttelefon, säkerhetslåda för brevinkast

Välkomnande hall med glasinfattade innerdörrar samt gott om garderober för förvaring. Köket har ljusa luckor, arbetsbänkar i trä samt skåpbelysning. Det rymliga vardagsrummet har ett härligt hörnläge med fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för familj och vänner. Helkaklat badrum med badkar, klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare Två sovrum varav ett med garderobssystem med spegeldörrar. I de båda tornhusen finns takterrass. Tillgång till gym, bastu och samlingslokal. Centralt läge med närhet till det mesta.

Eftertraktad adress på Kungsholmen med trevlig strandpromenad utanför porten nedanför huset. Fastigheten är belägen i ett området fullt av Stockholmskultur alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Ny galleria vid korsningen Flemminggatan - Scheelegatan ligger mycket nära bostaden. Här finns Ica, apotek, gym, systembolag, restauranger mm. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från P O Hallmans gata 19, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad