Till salu

Kungsholmen, Stockholm

P O Hallmans gata 1

  • price tag icon 6 177 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
7 900 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 93 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 177 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1997
P O Hallmans gata 1

Genomgående välplanerad 4:a i populära St Eriksområdet - Garage i fastigheten.

Välkomna till denna rymliga fyra med tre sovrum, lugnt belägen på entreplanet i S:t Eriksområdet med bekvämt garagealternativ!

Denna bostad erbjuder gott om utrymme och en genomtänkt planlösning, med tre sovrum och genomgående ljusa och luftiga rum. Belägen på entréplanet ger den enkel åtkomst och bekvämlighet. De två stora sovrummen är på tredje våningen mot innergården med ett vackert körsbärsträd utanför. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, golvvärme och ett bekvämt badkar för avkoppling. Bredbandsanslutning ingår i avgiften och det finns även två rymliga förråd för extra förvaring.

Med en öppen planlösning och tidlösa materialval erbjuder bostaden en känsla av rymd och stil. Den generösa hallen har skräddarsydda garderober och leder vidare till ett välplanerat kök med moderna apparater inklusive diskmaskin. De tre sovrummen är omsorgsfullt inredda med gott om förvaring i de generösa garderoberna, och det tredje sovrummet kan flexibelt användas som ett hemmakontor eller arbetsrum.

Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, äger marken och upprätthåller fastigheten på ett exemplariskt sätt. Med gemensamhetslokaler som inkluderar bastu, tvättstuga och underhållande faciliteter som pingisbord, erbjuder föreningen en trivsam och bekväm boendemiljö. Garaget med sina 27 platser, varav 9 är utrustade med laddstolpar för elbilar, är ytterligare ett bekvämt inslag för boende med behov av parkeringsmöjligheter.

Läget är centralt med närhet till stadspuls och avkopplande naturområden. Med Kungsholms Strand alldeles invid erbjuds möjligheter till avkopplande promenader längs vattenbrynet. Tack vare utmärkta kommunikationer och närheten till T-centralen är det smidigt att utforska både staden och resten av landet.

Välkomna på visning!

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från P O Hallmans gata 1, Till salu i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad