Såld

Oxsätra, Uppsala

Oxsätra 506

Slutpris: 3 000 000 kr

Oxsätra 506

Trevlig villa med låga energikostnader och grönt läge med naturen runt knuten!

Välkommen att trivas i gröna Oxsätra och denna välskötta suturängsvilla med fantastiskt läge intill grön åker och ett flertal skogspartier. Här bor du ett med naturen, men med gångavstånd till matbutiken Handlarn och annan service!

Planlösningen ger er: På övre plan en välkomnande entré, två rymliga sovrum varav ett med garderobsvägg och utsikt över åkern och ett trevligt badrum.
Nedre plan bjuder på ett vardags rum med braskamin i öppen anslutning till det moderna köket med stor matplats, ett rymligt sovrum med klädkammare, kontor, renoverat badrum i moderna färger, tvättstuga med groventré, pannrum samt ett större förråd. Hela nedervåningen har golvvärme och genomgående klinkergolv i vardagsrum och kök.

Sist men inte minst har vi den välskötta grästomten på ca 1550 kvm! Den lummiga trädgården är försedd med en inglasad altan om ca 35 kvm med glastak vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och möjligheten att använda altanen under årets alla månader, ett rymligt lusthus med en charmig berså klätt i klätterväxter och ett flertal förrådsutrymmen varav ett med utekök. För den bilintresserade ger det stora dubbelgaraget om ca 65 kvm möjligheten till stora utrymmen och plats för två bilar. Garaget är utrustad med automatiska dörrar och en verkstadsdel. En pool finns nedgrävd under altanen som med enkelhet kan tas fram igen.

Som boende i Bälinge/Oxsätra erbjuds närhet till kyrka, bibliotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, post- och ATG-ombud samt pizzeria. För barnfamiljen finns Bälinge skola (Åk. F-5) och flera förskolor bland annat Åkerlänna skola. Bälinge och Oxsätra är kända för sin fotbollsverksamhet med fina fotbollsplaner och andra föreningsaktiviteter. I Oxsätra kan barnen bli del av fotbollslaget IK-Hinden. Dessutom finns elljusspår och utomhusbad inom cykelavstånd. Ett flertal bussar tar dig smidigt till Uppsala centralstation. För den golfintresserade så ligger Edenhofs golfklubb ca 10 min med bil från huset och naturen runt knuten med friluftsliv och trevliga hagmarker.

Missa inte att anmäla ditt intresse för detta bekymmersfria boende med vattenburen golvvärme, dubbla luft-luft värmepumpar och braskamin! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse och ställa dina frågor till ansvarig mäklare!

*Besiktningsprotokollet laddas upp under dokument den 9 februari.

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad