Såld

Hökåsen, Västerås

Oxelvägen 10

Slutpris: 3 700 000 kr

Oxelvägen 10

Härligt 2-plans radhus på utsökt gavelläge med en större sammanhängande trädgård! Friköpt tomt!

Nu erbjuder vi ett härligt och mycket tilltalande radhus på ett utsökt gavelläge. Med sitt öppna och höga läge samt en välskött trädgård är det lätt att trivas.

Huset har en fin interiör med hög trivselfaktor. Mycket bra planlösning över 2 plan;

Bottenplan: Välkomnande och rymlig hall med klinkergolv och bra plats för kläder. Anslutande stort badrum. Köket är härligt ljust med en trivsam matplats. Den rejäla tvättstugan ligger med ingång från köket. Vardagsrummet är mycket trevligt med bra plats för möblering. Med fönster åt två håll ges ett trivsamt ljus och fin kontakt med den fina trädgården. Från vardagsrummet kommer du även ut till det stora inglasade uterummet. Här finns gott om plats att koppla av med vännerna på besök. Fönster och skjutdörrar ut mot trädgården.

Övre plan: Via den vackra trappan når du övre plan med en rymlig hall, toalett samt tre rejäla sovrum alternativt TV-rum varav två har stort förvaringsutrymme med skjutdörrar. Fullhöjd med mycket ljus från fönsterna gör det riktigt trivsamt!
Hela huset är mycket tilltalande och erbjuder bra med plats. Med sitt utmärkta gavelläge och mysiga trädgård är det lätt att känna trivsel.

Välkommen på visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Oxelvägen 10, Såld i Hökåsen, Västerås Planlösning från Oxelvägen 10, Såld i Hökåsen, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad