Till salu

Skölsta, Uppsala

Oxelstamsvägen 19

  • Tomt
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1000 m2
Oxelstamsvägen 19

Tomt med möjlighet till vidsträckt utsikt över vackert åkerlandskap

Möjlighet att förvära tomt med högt och trevligt läge i populära och stadsnära Skölsta. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så valet står köparen fritt att välja.

Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränby centrum och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och vägg 288. Nära två stora arbetsmarknader – Uppsala och Sthlm. Bilvägen till Skölsta kommer att få en ny sträckning från Årsta/Vaksala kyrka och en cykelväg kommer att ansluta till Årsta.

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Förskola finns på Hasselbladsvägen och en närliggande förskola är snart färdig och det finns även förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta.

OBS! VA-anslutning samt anslutning till fiber skall erläggas separat till säljaren i samband med tillträdet av fastigheten. Detta ingår alltså inte i köpeskillingen. Kostnaden för VA är 220.000 kr inkl. moms och för fiber 20.000 kr inkl. moms. Köparen skall även på tillträdesdagen ersätta säljaren kostnaden för uttagna pantbrev om kr 1.200.000 kr enligt separat faktura (2 % på kr 1.200.000 kr dvs kr 24.000 kr).

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Närområde

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad