Till salu

Oxbacken, Västerås

Oxbacksgatan 7

1 175 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 775 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1985
Oxbacksgatan 7

Trivsam lägenhet med närhet till Djäkneberget och City! Inglasad balkong.

Nu ges tillfälle till ett trivsamt och mysigt boende på utmärkt läge med närhet till både Djäkneberget och Citys hela utbud. Lägenheten har en bra planlösning med en välkomnande hall, badrum och en praktisk klädkammare. Köket är ljust och har en trevlig matplats. Härifrån kommer du även ut till den inglasade balkongen för avkopplande stunder. Vardagsrummet har bra plats för en soffgrupp. Planlösningen där du når vardagsrummet från både hallen och matplatsen skapar extra trivsel! Det finns även ett sovrum. Lägenheten har fina parkettgolv, vita innerdörrar samt ljusa väggar.

Detta är ett boende för dig som söker ett trivsamt boende och ett bra läge.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad