Kommande bostad

Öfre Slotts, Uppsala

Övre Slottsgatan 9 C

Pris enl ök
area icon Yta
  • 147 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 825 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1820
Övre Slottsgatan 9 C

Etagelägenhet på 147 kvm i 1800-tals fastighet på Övre Slotts!

Fint belägen i attraktiva Övre Slotts med fina promenadstråk och centralt läge finns nu denna härliga etagelägenhet på 147 kvm fördelat på 6 rok i 1800-tals fastighet. Ljus och smakfull lägenhet med kök, allrum, två sovrum samt 2 badrum på nedre planet. Övre plan med synliga takbjälkar i alla tre rummen. I lägenheten finns flera tidstypiska detaljer bevarade såsom trägolv, kakelugnar, timmerväggar, stora spröjsade fönster med djupa fönsternischer samt spegeldörrar.

Till denna lägenhet tillhör ett vindsförråd om ca 12 kvm. I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, tvättstuga och tillgång till bastu.

De gemensamma utrymmen som finns i bostadsrättsföreningen Brundisium är en grön oas som innergård med fina stensättningar, fina träd och blommor, gemensamma utemöbler att nyttja och grillmöjligheter. En gemensam tvättstuga samt bastu för föreningens medlemmar att nyttja.

Med promenadavstånd från allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Ni kan t o m låta några av Uppsalas absolut bästa restauranger och caféer bli era egna "stammishak" då de finns precis runt husknuten. Det är även ett par minuters promenadavstånd till Saluhallen, omtyckt mataffär med egen chark- och delikatessdisk, många fina parker som bjuder på både grönska samt blomster och populära lekparker. Omedelbar närhet till affärer, Universitet och allmänservice-

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Övre Slottsgatan 9 C, Snart till salu i Öfre Slotts, Uppsala Planlösning från Övre Slottsgatan 9 C, Snart till salu i Öfre Slotts, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad