Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Östra Henriksborgsvägen 77

Slutpris: 9 400 000 kr

Östra Henriksborgsvägen 77

Gediget radhus i attraktivt område med havsutsikt!

Välkommen hem till detta fantastiska radhus med gavelläge i populära Henriksborg, ett av Stockholms bäst placerade radhusområde. Här bor du ett stenkast från storstadens puls, Saltsjöns vatten, utsikt över havet och Stockholms stadslinje. Det perfekta boendet för dig som vill ha en fot i innerstan och en i skärgården.

- Sällan till salu!
- Attraktivt område
- Sol hela dagen
- Samfällighetens inomhuspool ligger som närmaste granne
- Samfällighetens tennisbana
- 15 min gångavstånd till Nytorget/Södermalm, 20 min till Gamla stan
- Bra förskolor, skolor och lekparker inom gångavstånd
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- Flexibelt tillträde

Radhuset som är byggt 1978 är i renoveringsbehov men har mycket god potential. Planlösningen är väl genomtänkt där alla kvadratmeter kommer till sin rätt. Nedre plan består av en välkomnande entré och stort vardagsrum, matplats och kök samt altan. De stora fönsterpartierna maximerar känslan och ljusinsläppet. På övre plan finns den privata delen, här finns två sovrum, badrum, och ett stort allrum. Här njuter ni av solen hela dagen samt den fantastiska utsikten över havet tack vare den stora terrassen. Här finns också en stor balkong. Samtliga våningar har toalett/badrum. Bostaden har i nuläget 2 sovrum men kan göras om till 4 sovrum om så önskas.

Här bor ni i otroligt populärt och lugnt område med snudd på ingen trafik, vilket gör det perfekt för barnfamiljen. Samfälligheten driver ett poolhus med en 4x8 meter inomhuspool med tillhörande bastu och omklädningsrum. Där finns även ett aktivitetsrum med bordtennisbord. Föreningens tennisbana är belägen på toppen av området och och underhålls kontinuerligt. Både inomhuspool och tennisbana får disponeras fritt av medlemmar i föreningen. I området finns det också lekplatser och allt detta ombesörjs av den gemensamma samfällighetsföreningen Henriksborg.

Populära Vilans skola med förskola ligger en kort bit bort liksom Finnboda förskola. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé, trevliga restaurangen SQ och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad och Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. I Sickla köpkvarter finner ni ett charmigt centrum med stort shoppingutbud och restauranger såsom Urban Deli och Sovel. Fin strandpromenad utmed Saltsjön ända ut till Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen eller Lidingö.

Fastigheten är besiktad med dolda fel-försäkring. Välkommen till en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Henriksborgsvägen 77, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka Planlösning från Östra Henriksborgsvägen 77, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka Planlösning från Östra Henriksborgsvägen 77, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka Planlösning från Östra Henriksborgsvägen 77, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad