Till salu
Budgivning pågår

Östermalm - Gärdet, Stockholm

Östhammarsgatan 69

4 760 000 kr
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 963 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944
Östhammarsgatan 69

Nyligen totalrenoverad tvåa (möjlig trea/fyra) i toppklass! Egen uteplats om ca 16kvm med kvällssol!

*** ACCEPTERAT PRIS!*** Bo i denna nyligen totaIrenoverade tvåa med en total golvyta om 62 ytterst välplanerade kvadratmeter. I toppskick med grönskande Londonparken och Gärdet som granne!

Varmt välkomna till lugna och tysta Östhammarsgatan och denna ljuvliga bostad med alla förutsättningar för att trivas och bo länge. Genomgående nyrenoverad bostad där inget lämnats åt slumpen och alla materialval och detaljer är noga genomtänkta och utvalda. Här är det enkelt att bjuda hem många med ett väl tilltaget vardagsrum och ett stilfullt och fullt utrustat kök intill. Som en naturlig förlängning av sällskapsytorna njuter ni av kvällssolen på den rymliga uteplatsen om ca 16 kvm med stora ytor för flertalet sittgrupper, odlingar och växter. Bostadens sovrum har rogivande läge med fönster mot den lugna uteplatsen och har generösa förvaringsmöjligheter i den platsbyggda garderobsväggen. Det smakfullt inredda badrummet i marmor är försett med praktisk duschhörna bakom glasvägg och är bekvämt utrustat med tvättpelare. Intill finns en rymlig klädkammare som inrymmer mycket men som också kan nyttjas som arbetsrum om så önskas. För den som önskar finns även möjlighet att disponera om planlösningen och skapa sig ytterligare ett eller två sovrum, se alternativa planlösningar. Sammantaget en utsökt bostad som inte lämnar något mer att önska. Välkomna till såväl stadspuls- som naturnära Östhammarsgatan 69!

Brf London 1är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 41st bostadsrätter
samt fyra lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Dessutom finns en bostadsrättslokal om 121kvm som är en bra inkomstkälla. Föreningen har 7st parkeringsplatser, kostnad 1400kr/mån, för närvarande kort kö. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till takterrass på vinden, tvättstuga samt barnvagns- och cykelrum.

På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Benjamin Karacic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Östhammarsgatan 69, Till salu i Östermalm - Gärdet, Stockholm Planlösning från Östhammarsgatan 69, Till salu i Östermalm - Gärdet, Stockholm Planlösning från Östhammarsgatan 69, Till salu i Östermalm - Gärdet, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad