Såld

Järlåsa, Uppsala

Östforavägen 20

Slutpris: 3 000 000 kr

Östforavägen 20

Stor villa på en fantastisk tomt och dubbelgarage!

Välkommen till Östforavägen 20 och denna generösa villa, med ett perfekt läge precis intill skola och natur i familjevänliga Järlåsa.

På en stor och grönskande tomt om ca 2 200 m², intill lummig granskog och med stora öppna gräsytor, finner du denna hemtrevliga villa med generösa rum för hela familjen. Huset är ursprungligen från 20-talet och har under åren byggts om och genomgått kontinuerliga renoveringar. Här finner du bekvämligheten av modernt kök, bergvärme och stora ytor tillsammans med en känsla av husets ursprung kvar i väggarna.
Planlösningen är generöst tilltagen och erbjuder stora sällskapsytor i kök och vardagsrum, 5 st sovrum, 2 st badrum och mycket förvaringsytor i flertalet klädkammare. Källaren nyttjas enkelt som extra förrådsutrymme och på fastigheten finns separat förrådsbyggnad med anor längre bak i tiden. Fastigheten är även bebyggd med en dubbelgarage med tillhörande verkstad, här rymmer två bilar och ytterligare fler på den grusade uppfarten.

Längs med huset framsida sträcker sig ett generöst soldäck med markis, riktad mot öst för ett härligt solläge under dagen. På baksidan av huset, från köket, nås den andra altanen med tak, som skuggar bekvämt från västerläget.
I denna trädgård finns det gott om yta för spring och lek på de öppna gräsytorna och för de odlingsintresserade finns stora möjligheter. Här växer idag bl a äppelträd, vinbär- och krusbärsbuskar.

I denna del av Järlåsa bor du endast ett stenkast från förskola och grundskola upp till åk 6. Du är närmsta granne till lummig skog med utmärkt bär- och svampplockning. Du har även närhet till flera sjöar och badplatser. Vid Järvallens fotbollsplan som ligger bakom skogspartiet till huset hålls aktiviteter för barn och vuxna, samt fina och uppskattade midsommarfiranden.
Restaurang, närbutik, bibliotek och bensinstation finns även det i Järlåsa och på ca 15 minuter tar du dig till Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertalet restauranger och andra butiker. Ca 25 minuters bilfärd till centrala Uppsala och goda bussförbindelser varav närmsta hållplats ligger ca 500m från huset.

I Järlåsa är det lätt att trivas! Missa inte detta underbara hus, beläget med ett ostört läge precis intill naturen. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östforavägen 20, Såld i Järlåsa, Uppsala Planlösning från Östforavägen 20, Såld i Järlåsa, Uppsala Planlösning från Östforavägen 20, Såld i Järlåsa, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad