Såld

Östermalm, Västerås

Östermalmsgatan 15

Slutpris: 695 000 kr

Östermalmsgatan 15

Kvadratsmart mitt i centrum

Perfekt boende för dig som ska flytta till din första lägenhet, studentlägenhet eller övernattningslägenhet som vill bo mitt i centrum. I månadsavgiften ingår el.
Här erbjuds en trivsam och välplanerad 1:a med sovalkov, enhetligt nylagt golv från 2022, vitmålade väggar och köksinredning med gott om förvaring. Köksinredningen går längs med ena väggen och har integrerad kyl/frys, spis med ugn, bänkskiva i laminat (2022) och fläkt. Stort badrum med kakel, klinker och takdusch. Sovalkov som gott och väl rymmer en dubbelsäng. Lättmöblerad lägenhet med trevligt ljusinsläpp via stora fönster. Gemensam tvättstuga finns på samma våningsplan.

Förråd i källaren som tillhör lägenheten. I avgiften ingår el och kabel-tv via ComHem (grundutbud).

Med sitt optimala läge har du tågstation, shopping, restauranger och Mälardalens Universitet på promenadavstånd. I samma hus ligger en pizzeria med vedugnsbakade pizzor.

Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östermalmsgatan 15, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad