Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Öster Mälarstrands Allé 132

Slutpris: 3 195 000 kr

Öster Mälarstrands Allé 132

Härlig hörnlägenhet och ett härligt läge! Möjlighet till bilplats! Bredband och TV ingår i avgiften.

Välkommen att bo i en fantastisk lägenhet med närhet till Mälaren, härlig natur och småbåtsidyll. Lägenheten är mycket fin och erbjuder en bra planlösning med mycket ljus. Det höga läget är tilltalande och gör skillnad! Fina och väl genomtänkta materialval med en del uppgraderingar gör det lätt att trivas.
Välkomnande hall med anslutande badrum samt praktisk klädkammare och skjutdörrsgarderob. Det ljusa köket med matplats ligger i en trivsam öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger en extra trivselkänsla. Det höga läget ger ett underbart ljus. Från vardagsrummet kommer du även ut till den stora balkongen. Här njuter du av ett riktigt läckert västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Vy över innergård och grönområde bort mot Mälarens vatten. Det finns två bra sovrum varav det största har en rejäl inbyggd skjutdörrsgarderob. Öster Mälarstrand är ett attraktivt område i Västerås som under senare år vuxit fram till ett av de mest omtyckta. Här finns härliga grönytor, restaurang, fik, småbåtshamn, populära Kokpunkten samt Steam Hotell och en underbar strandpromenad. I närområdet finns även skolor och matbutik. Cykelavstånd till bland annat Björnöns fritidsområde, centrum samt centralstationen.

Detta är ett boende för dig som önskar ett tilltalande boende och ett utmärkt läge.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
Privat: Margaretha Humble
Assisterande mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Öster Mälarstrands Allé 132, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad