Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Orsavägen 45

Slutpris: 22 000 000 kr

Orsavägen 45

Pampigt och välunderhållet med Mälarvy

Välkomna till en väl underhållen och rymlig villa på totalt 320 kvm, med plats för den stora familjen. Belägen på en 850 kvm stor naturtomt i ett högt och härligt sydvästläge intill allmänning, med utsikt över Mälaren. Många bevarade vackra originaldetaljer, såsom stavparketter i ek, kassettak, bröstningar, elementskydd m.m.

Entré med kapprum och gäst-wc leder in i möblerbar hall. Stort modernt kök med matplats, köksö och braskamin, i halvöppen planlösning med rymlig matsal. I fil, avskilt med klassiska pardörrar, ligger vardagsrummet med öppen spis. Ljuset flödar från stora fönsterpartier i både matsal och vardagsrum. Utgång till en stor och solig terrass med markis och delvis under tak.

Den svängda ektrappan från hallen leder upp till övre planets möblerbara hall med utgång till altan i sydöst. Tre stora sovrum. Föräldrasovrummet med klädkammare och utgång till altan i kvällssol, med utsikt över trädgården, Mälarens glittrande vatten och Kärsön. Helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv, handdukstork, wc, handfat i badrumsmöbel och både duschplats och badkar.

En bra trappa leder upp till det inredda vindsplanet med allrum, stort sovrum, separat wc och som pricken över i, dusch/bastu med utsikt över Mälaren. Bra med förrådsutrymmen finns i kattvindarna.

Källarplan med groventré, matkällare, förråd med bergvärmeanläggning, wc och tvättstuga. Separat lägenhet/uthyrningsdel/tonårsavdelning på cirka 50 kvm med allrum, sovrum, duschrum och kök.

Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orsavägen 45, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Orsavägen 45, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Orsavägen 45, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Orsavägen 45, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad