Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Orrspelsvägen 25

Slutpris: 19 000 000 kr

Orrspelsvägen 25

Toppklass i Ålsten i ett utmärkt och soligt läge

På eftertraktad adress, mitt i Ålstens barnvänliga och populära villakvarter, ligger denna, såväl in- som utvändigt, totalrenoverade villa på en insynsskyddad hörntomt. Här erbjuds ytor för familjens trivsel och det stora umgänget.
Entré via förstukvist under tak med infälld ledbelysning, välkomnar in i den generösa entréhallen och det rymliga välplanerade köket som vetter mot den grönskande trädgården och terrassen, med utekök och ett uterum med en kamin och en vedeldad bastu.
Det inbjudande sällskapsrummet flödar i ljus med fönster i två väderstreck och från de två glasade dubbeldörrar som leder ut till terrassen. På övre plan möts man av den väl tilltagna möblerbara hallen med trappan till loftet och som sammanbinder de tre sovrummen och det sobra badrummet. Utgång till solig altan med utsikt över den insynsskyddade trädgården
I källarplanets snygga klinkergolv ligger det vattenburen golvvärme. Här ryms ett stort sov/allrum, tvättstuga/duschrum samt förrådsutrymme. Trädgården är fri från insyn tack vare den uppvuxna grönskan, staket och häckarna runt tomten och den plana gräsmattan inbjuder till lek. Tomten på 875 kvm medger möjligheter till utbyggnad av huset. Här finns också ett fristående garage och uppställningsplats för två bilar.
Utmärkt läge med kort promenad till 12:ans hållplats vid Ålstens gård och Ålstensgatan med skola (F-5), förskolor, charmiga butiker, café, restauranger. Närhet även till Solviksbadet, motionsanläggning och tennisbanor, den vackra strandpromenaden längs med Mälarens vattenbryn ända till Alvik, där 12:an ansluter till T-banan och Tvärbanan.
– Välkommen till ett hem att trivas i, bara att flytta in.

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad