Såld

Gimo, Östhammar

Örnvägen 6

Slutpris: 2 500 000 kr

Örnvägen 6

Stor enplansvilla på återvändsgata med populär adress!

Nu finns möjlighet att förvärva en stor familjevilla på återvändsgata med populär adress! Enplanshus i vinkel uppfört år 1977 med väl tilltagna sällskapsutrymmen och samtidigt flertalet sovrum. Här erbjuds också nyrenoverat kök med plats för stort matbord, generöst vardagsrum med plats för såväl sittgrupp som övrigt möblemang, två badrum - varav det ena med bastu samt separat gästtoalett. I anslutning till det vidbyggda garaget finns även tvättstuga med praktisk groventré. Stor tomt omgärdad av av staket. På tomten finns även friggebod som med fördel kan användas som gäststuga!

Från Gimo tar du dig enkelt via både bil och buss till Uppsala och övriga kommunen. Här finns flera butiker, restauranger och all annan service. Det vackra herrgårdsområdet med Gimodammen intill där du gärna badar om somrarna och åker skridskor om vintern. Fritidsaktiviteter så som fotboll, hockey, ridning och skidor med konstsnöspår om vintern finns i Gimo.

Välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad