Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Örnbogatan 41

Slutpris: 25 600 000 kr

Örnbogatan 41

Högt fritt läge på stor tomt i Ålsten

Högt och vackert på eftertraktade Örnbogatan ligger denna synnerligen stilfulla villa som genomgående präglas av trivsel, härlig rymd, smakfulla detaljer och varm atmosfär och med ett fantastiskt ljus såväl sommar som vinter.

Allt är renoverat och har vårdats med finess och stil till nutida standard samtidigt som många av de vackra tidsenliga detaljerna bevarats. Här finns gott om plats för alla - familjen med många barn och vänner.

Entréplanet möter en med generös, välkomnande hall med gäst WC, vackert sällskapsrum och matsal i fil med flertalet stora spröjsade fönsterpartier, öppen spis, charmfull glasveranda med utgång till en inbjudande ogenerad altan med access till den privata trädgården. Här ryms också ett bibliotek/sovrum. I det stora öppna köket verkligen flödar ljuset in tack vare fönster i flera väderstreck.

På övre plan sammanbinder en rymlig hall, 4 bra sovrum, stor balkong med sjöglimt och bästa utsiktsläge och 2 badrum med vattenburen golvvärme. Vindsplanet med sjöutsikt är helt inrett med ytterligare ett sovrum/allrum och arbetsrum.

Souterrängplanet är mycket funktionellt inrett. Här ryms en groventré, sovrum, allrum med tvättstuga, förråd, matkällare och ett väl tilltaget garage. Högt i tak är genomgående för hela planet. Bergvärme.

Den för området stora friköpta tomten, ca 1 015 kvm, har ett vackert, rofyllt och mycket eftersökt ogenerat läge i de barnrika villakvarteren mitt i Ålstensidyllen. Gatan är lugn med lite trafik.

Här bor man lugnt och rofyllt med endast några minuter till 12:ans spårvagn och ytterligare några minuter till Ålstens charmiga lilla torg, flertalet eftersökta förskolor och skolor, motion och bad- och båtliv i Mälaren.

Välkomna till ett boende utöver det vanliga - ett boende på Ålstenshöjden, Trädgårdsstadens stolthet!

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad