Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 9D

Slutpris: 2 500 000 kr

Ormingeringen 9D

Trea med balkong i väster och renoverat badrum!

- Trea i mycket gott skick, bara o flytta in - Helkaklat badrum - Nära bussen - Gångavstånd till Orminge centrum

Letar ni en trerummare i tågvagn så kan ni sluta leta! Här har vi den! Mycket gott skick med helkaklat och renoverat badrum, renoverat kök och inglasad balkong i väster!

Mycket välplanerad 3:a om 60 kvadratmeter i perfekt gavelläge, utan insyn. Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) och elnät ingår i avgiften.

Balkongen är väl tilltagen i storlek och kan möbleras med bord och stolar. Gott om plats finns det också för säsongens odlingar. En riktig oas, som på sommaren känns som ett extra rum. Inglasningen gör att den kan användas året runt. Fint läge mot föreningens grönska. Soligt västerläge gör den extra bra!

Alla väggar är fräscha och på alla golv ligger parkett.

Ett externt förråd tillhör lägenheten och parkering brukar vara enkelt att få.

Här bor man i en snygg och fräsch bostad i en riktigt stabil bostadsrättsförening, missa inte denna bostad!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 9D, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad