Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 79, 2 tr

Slutpris: 2 425 000 kr

Ormingeringen 79, 2 tr

3rok högst upp i huset med inglasad balkong i soligt söderläge. Orminges mest populära förening!

En av Orminges mest välskötta föreningar där allt är inkluderat i avgiften, balkongerna större än i grannföreningarna, billigast parkering, porttelefon till entrédörren, fantastisk styrelse! Varmt välkomna till en bostad där även allt runtomkring är tipptopp!

Trevlig bostad i ett soligt söderläge! Extra stor balkong med värmande sol hela dagen. Med inglasningen blir balkongen som en förlängning av vardagsrummet som går att nyttja året om. Föreningens balkonger är 30cm djupare än de andra föreningars. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är i fint skick med två sovrum, ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum där ett är lite mindre. Stilrent kök med vita luckor med svarta beslag. Fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd micro, varmluftsugn, kyl och frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med plats för en stor hörnsoffa och tv-möblemang, från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett perfekt söderläge där du kan avnjuta solen hela dagen.

Helkaklat badrum, perfekt planerat med tvättpekare och yta för förvaring. Handfat, spegelskåp ovan, dusch, och wc.

Bostaden har genomgående laminatgolv, förutom badrum och hall där det ligger klinker. Ljusa väggar och tak. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor.

Fantastisk förening där allt är inkluderat i avgiften såsom värme, vatten, kabel tv, bredband, elnät handels avgiften och elförbrukningen kommer som ett tillägg på avin med väldigt förmånliga priser. Det enda man behöver teckna är en egen hemförsäkring. Föreningen har parkeringsplats, övernattningslägenhet och 30 cm djupare balkonger än andra föreningar i Orminge.

- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inglasad Balkong
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm finns att hyra

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 79, 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad