Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 62A, 2 tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 82,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 147 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Ormingeringen 62A, 2 tr

Ljus och välplanerad 3:a i ogenerat läge i detta familjevänliga område.

Ljus och välplanerad 3:a i ogenerat läge i detta familjevänliga område. Hemtrevlig och toppfin bostad att verkligen trivas i, bara att flytta in!

Bostaden är vackert renoverad med stort vardagsrum, två rymliga sovrum och fullt maskinellt utrustat kök, genomtänkt planering med goda förvaringsmöjligheter.

Rymlig välkomnande hall med grått klinker, bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i platsbyggd garderob med spegeldörrar.
Stilrent kök med gott om förvaring och stora arbetsytor på köksbänk och köksö. Köket är stort och luftigt och fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, självrengörande ugn, dubbel kyl/frys och diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns plats för stor soffgrupp och tv-möbel, härifrån tar du dig ut till den fina balkongen i ett härligt sydostläge. Balkongen är stor och rymmer både loungemöbler och växter, här njuter du av solen från morgon till eftermiddag. De två sovrummen är rymliga och har bra förvaring i garderober.
Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Perfekt planerat med kommod med handfat, spegelskåp med belysning, dusch och tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovan.

- Renoverat skick
- Bara att flytta in
- Ingen granne direkt över
- Fullt utrustad maskinellt
- Extraförråd ingår
- Bra och trevliga grannar
- Tryggt område
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min

Populär förening för alla åldrar där även äldre blir imponerade då de känner att de kan åldras i denna bebyggelse. Anledningen är till skillnad från övriga Orminge de stora rymliga trapphusen, fjärrstyrda portar och stora moderna hissar. Förrådet nås också bekvämt från trapphuset. Husen är byggda 2016 och föreningen består av två huskroppar som planerats för att smälta in i den befintliga bebyggelsen.

Intresseanmälan

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad