Såld

Ormberget, Västerås

Ormbergssvängen 25

Slutpris: 6 100 000 kr

Ormbergssvängen 25

Välskött familjevilla på Ormberget!

Välkommen till Ormberget och detta charmiga hus som kombinerar en unik 1960-talskaraktär med moderna renoveringar som skapar en perfekt balans mellan nostalgi och bekvämlighet. Huset har genomgått stora renoveringar såsom bland annat takbyte, dränering och att öka energieffektiviteten. Med närhet till både stadsliv och natur är detta hemmet för den som vill ha det bästa av två världar.

Fördelar sig över totalt fyra tilltalande sovrum med garderober i tre av de, ett allrum med dubbeldörrar som kan användas som extra vardagsrum, matsal eller sovrum, en gäst-wc, ett helkaklat badrum, en tvättstuga, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, en källardel med loungerum och förvaring och sist men inte minst det magnifika vardagsrummet i hjärtat av huset med högt i tak, synliga bjälkar och öppen spis! Inglasat uterum med golvvärme med utgång till en trallad altan i soligt läge. Fristående och uppvärmt garage med tillhörande carport.

Detta hus är omgivet av en välskött trädgård där du kan njuta av utomhusaktiviteter och vacker natur. Tomtens storlek ger möjlighet till kreativitet och utveckling av din egen gröna oas.

Ormberget är en eftertraktad del av Västerås med närhet till allt du behöver. Här bor du med enkel tillgång till stadens service och nöjen samtidigt som du kan ta långa promenader i naturen och njuta av frisk luft och vacker utsikt.

Detta hus måste upplevas på plats!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad